Chipotle Mexican Grill

Varit på två olika Chipotle Mexican Grill-restauranger de senaste dagarna. Chipotle är en snabbmatskedja som framför allt serverar burritos, men det går även att beställa till exempel bowl eller taco också. Anledningen till att jag är lite insnöad på Chipotle är att jag lyssnat på en podcast om hur grundaren Steve Ells startade sin första restaurang 1993 och hur den vuxit till 2000 stycken restauranger idag. Under ett par, när de växte som mest, ägdes de av McDonalds.

Chipotles mantra är att det ska vara enkelt att beställa och en funktionell men sparsmakad inredning. Lite det jag gillar med min favoritkedja för snabbmat – In-N-Out Burger. Jag beställde en burrito vid båda tillfällena. Ena gången tog jag med mig den hem, andra gången åt jag den på plats. Riktigt goda, även om hamburgare är godare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.