St. Lucie Mets vs Florida Fire Frogs

Har åkt till Boca Raton där jag tillbringar mina sista dagar på den här resan. Boca ligger några mil norr om Miami men ”sitter ihop” så att säga. Tanken var att jag skulle åka och se på Miami Marlins i morgon torsdag men jag orkar inte riktigt åka bil en timma och betala en massa pengar för biljett och parkering för att se ett lag som inte är bra och inte drar någon publik. Så istället åkte jag idag en timma norrut till Port St. Lucie som ligger alldeles intill Fort Pierce som var mitt första stopp på resan. Där startade en match klockan 10:30 mellan St. Lucie Mets och Florida Fire Frogs. Det är två farmarlag till New York Mets och Atlanta Braves och de spelar i single-A-divisionen som är en lågt rankad division. Men baseboll som baseboll, och jag fick en biljett för 9 dollar precis bakom homeplate. Yankees tar 2500 dollar för en sådan plats, för att sätta lite perspektiv på priset. Faktum var att jag fick en biljett av en dam precis när jag kom till arenan, hon hade en över. Men jag ville vara på den säkra sidan att jag fick en bra plats.

Det var någon slags Educational Day så det var ett hundratal barn på plats med sina olika skolklasser. Ett jäkla liv på dem, i positiv bemärkelse. För vi var nog max 100 personer utöver dem där.

Arenan heter First Data Field och är byggd 1988 och tar 6900 åskådare. Den var väldigt fin och hade några ståndatt köpa mat och snacks ifrån. Köpte en hotdog och läsk för 7,5 dollar, nachos för 4 dollar och en keps för 5 dollar.

Matchen slutade 0-1, Fire Frogs vann efter att ha slagit in matchens enda run med en homerun. Tråkigt att det inte blev mer action (på två matcher har jag fått se blott 4 runs), men lite småkul att Mets förlorade. Jag hejar ju som bekant på det riktiga New York-laget.

Direkt efter matchen åkte jag och tankade, mätaren var i botten – riktigt nervös där ett tag!

Arenan från utsidan
Nationalsång
Massa skolbarn på arenan
Bakom läktaren
Bakom läktaren
Lunch – läsk och hotdog
Ny keps
Jag på läktaren, bytte plats då och då för att sitta i skuggan
Panoramabild, First Data Field
På väg från arenan, bensinmätaren i botten!

En kommentar

  1. Härligt med mer baseball och är väl bara i USA man får biljetter av okända, underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.