Vero Beach Outlet

Efter att jag hade varit vid havet så åkte jag till hotellet, checkade ut och drog iväg med bilen 20 minuter norrut till Vero Beach och deras outlet. Även detta var ett lyckokast av flera anledningar (kanske inte för plånboken…). Dels var jag snudd på ensam, så jag hade butikerna för mig själv, och dels så var det mycket reor (på redan nedsatta priser) vilket var välkommet i och med att dollar är så pass dyr.

Alla större butiker som jag var ute efter fanns här. Nike (två par skor), Adidas (ett par skor), Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger och GAP förärades mitt besök.

Möjligtvis var det här outletområdet ett av de mindre jag varit på, men allt det väsentliga fanns och som sagt så var det väldigt folktomt så pass tidigt på morgonen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.