The Capital Grille

Äntligen framme i Orlando, eller Regal Palms Resort i Davenport strax utanför Orlando om man ska vara petig. Det var här vi bodde i en vecka för 2,5 år sedan. Tog ett dopp i poolen med familjen Bodin, sen bar det iväg mot kvällens middag på The Capital Grille. Restaurangen är förvisso en kedja men en väldigt exklusiv restaurang. Jocke hade lyckats deala till sig att vi skulle få låna ett av deras middagsrum som vanligtvis kostar 1000 dollar att hyra + att sällskapet måste ha en gemensam nota på minst 2500 dollar. Dvs, en vanlig bokning här kostar minst 30 000 kronor!

Jag tog en karamelliserad fransk löksoppa till förrät och en ”Dry Aged NY Strip” med spenat till middag, otroligt gott! Vi skippade efterrätten men huset bjöd på en smakportioner av deras cheesecake med creme brulée-toppen. Bland det godaste jag ätit, det måste jag göra hemma!

Pampig entré
Karamelliserad fransk löksoppa med ett lager av smält ost
14 oz av NY Strip

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.