Slugger Stadium

Jag, Åsa och Amanda tog en kvällstur ut till Slugger Stadium som ligger vid flygplatsen i Las Vegas. Det är en slags basebollrange i samma anda som en golfrange. I det här fallet ställer man sig i en batting cage, stoppar i en polett och får bollar kastade mot sig av en maskin. Det fanns tio olika maskiner/burar med olika hastigheter och storlek på boll (softboll eller baseboll).

Vi började med en softboll slowpitch (en stor boll lobbas mot en i låg hastighet) och hade först varierad framgång innan vi började träffa rätt. Efter ett tag blev jag kaxig och gick till 40 mph baseboll (det är extremt långsamt för en baseboll, där proffsen kastar upp mot 100 mph, cirka 150-160 kmh). Hade inte en chans att träffa bollen först, vilket kändes vemodigt då en kille i buren intill stod och slog på 80 mph-bollar som om det inte fanns en morgondag. Efter ett tag började jag dock kunna läsa bollarna och träffade fler än jag missade, men jag gick aldrig upp i hastighet.

Riktigt roligt, något jag skulle vilka ha i Sverige också!

Tack till familjen Marescotti som gav oss slugger time i Las Vegas! Grazie!

 

 

 

 

 

 

 

 

3 kommentarer

  1. Det var riktigt kul också, jag skulle vilja veta vad det skulle kosta att uppföra en liknande anläggning i Sverige faktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.