Lambretta Brunori

Lambretta Brunori - I rymden finns inga känslor

Såg I rymden finns inga känslor med Åsa i helgen. Hon har tjatat så om filmen att jag på releasedagen av DVD-släppet gick till Buylando och köpte filmen det första jag gjorde. Filmen kretsar kring Simon spelad av Bill Skarsgård och Simon lider (well, det är mest hans omgivning som lider av det när jag tänker efter) av Aspergers syndrom. Simons liv underlättas av att ha en struktur på vardagen och han är enormt fixerad vid att hålla tider, exempelvis när det är frukost eller dags att gå till jobbet. Det är på sekundnivå vi pratar om. Jag vet inte om det var en smart produktplacering eller en noga utvald detalj av regissören Andreas Öhman, men jag blev frälst av den klocka Simon fäste blicken på tid och annan. Efter filmen googlade jag på ”Ben Sherman klocka” men kunde inte finna den någonstans. Skenet bedrog något, för utseendet till trots (hey, håll med mig om att det ser ut som om den var designad av Ben Sherman?) så är det en Lambretta-klocka av modell Brunori.

Sagt och gjort, nu är en beställd från Neowatches.se (jag fick den sista, fem minuter efter min beställning tog de bort hela Lambretta-kategorin från sin sida) för 795 kronor inklusive frakt. Ordinarie pris cirka 1400 kronor, även det ett kap!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.