DJ Hero 2

DJ Hero 2
DJ Hero 2

Köpte DJ Hero 2 (där även första spelet ingick) igår och spelat det i cirka tio timmar. Riktigt bra, förväntningarna införlivades. Jag brukar vara rätt så medioker på den här typen av spel, exempelvis Guitar Hero och Rock Band. DJ Hero 2 var inget undantag, men jag kan inte direkt påstå att jag försöker bli bäst utan det handlar mer om att blanda musik med lite interaktivitet. På den fronten lyckas DJ Hero grymt bra, det är några fler annorlunda moment att utföra och musiken tilltalar mig mer. Båda tummarna upp!

Vad tyckte du om detta inlägg?
  • Bra (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>