Supertooth Disco

Supertooth Disco Boombox

Jag är så sjukt nära på att beställa denna högtalare till min Iphone 4, en Supertooth Disco-högtalare. Har suttit in på småtimmarna nu och jämfört olika högtalare mot varandra, och har kommit fram till att den här passar mina behov bäst och verkar ha bra ljud. Det som är speciellt med den är att ljudet överförs via Bluetooth (och vanlig 3,5 mm om man så vill) och inte via att man ”dockar” Iphonen i högtalaren. Fördelen är att man kan ha olika källor och framförallt telefoner som kan förse den med ljud, och inte bara förlita sig på att man kommer att ha en Iphone även i framtiden.

Problemet vi har i vår lägenhet är att den är extremt indelad rumsvis, inga öppna ytor som i nyproducerade lägenheter. Vi har även rätt så tjocka innerväggar och all vår nuvarande ljudanläggning i vardagsrummet, därför måste vi spela musik med hög volym i vardagsrummet om det ska höras in till köket samtidigt som vi exempelvis gör mat. Därför vore en enklare ljudanläggning önskvärd och efter att ha listat ett antal viktiga punkter (ska funka med Iphone, strömma musiken trådlöst, både nät- och batteridriven så att man kan ta med den på resor) och googlat/youtube’at recensioner så föll mitt tycke för ovanstående skönhet. Vet inte varför jag tvekar bara, tror att det beror på att den är cirka två år gammal och även om jag inte hittat något bättre alternativ i samma prisklass så känns det ändå som att det borde ha kommit något bättre sedan dess.

Bestämmer mig imorgon! 1000 kronor på Pixmania är rena fyndet.

2 kommentarer

  1. Inte så farligt dyrt om du frågar mig heller. Snitt betyget var väl inte så fyskam heller på den där? slå till säger jag! ha det great!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.