Jespers svensexa

I lördags kidnappade vi Jesper till hans svensexa. Jesper lurades till att kliva upp tidigt för ett parti badminton i Frescatihallen där han istället blev utsatt för en bilstöld och frihetsberövad kördes iväg. Färden bar till Huddinge för fyrhjulsrace och paintball och sedan vidare till Karlberg för korvgrillning och hinderbana. ”Café Båthuset” i Solna besöktes sedan för bastu med öl innan vi begav oss hem till Jesper, en färd han fick paddla i ett underbart Stockholmsvatten. Risotto med lammstek tillagades och åts upp under stor njutning och vi avslutade med världens kanske godaste panacotta.

Vad tyckte du om detta inlägg?
  • Bra (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>