Tung sporthelg

Härlig påskhelg på många sätt och vis. Tog en dag ledigt extra (idag) för att förlänga ledigheten, bra beslut – känns som när man gick i skolan och hade lov i tid och otid. Oftast i tid då förstås.
Den långa ledigheten har möjliggjort att jag kunnat kolla på baseball från USA i direktsändning (vardagsmatcher börjar i regel 01:10 CET) så det har förstås blivit ett koppel sådana matcher. Tyvärr höll jag på att säga, för det har verkligen inte gått bra för laget jag följer, New York Yankees. 3-4 (dvs tre vinster och fyra förluster, en match kan/får aldrig sluta oavgjort) är resultatet hittills och nattens match mot World Series-deltagarna förra året, Tampa Bay Rays, var en pärs utan dess like. Jag satt och laddade som attan inför matchen och så står det 0-9 redan efter två innings. Matchen slutade 5-15. Inte direkt drömscenariot när man ska somna fyra på morgonen.

I söndags åkte Djurgården dessutom på en rejäl käftsmäll mot IFK Göteborg (torsk 0-6), en match som jag först tänkte åka till för att bevittna. Så blev inte fallet och nu i efterhand kan man lugnt konstatera att det var skönt det, inte direkt den match man skulle vilja betala dyra pengar för att se.

Nu ställer jag mitt hopp till att Yankees tar sig samman. Djurgården är i år en nedflyttningskandidat om man fortsätter spela som hittills.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.