Pust

Det mesta kretsar just nu runt renoveringen kring vårt kök. Tog en paus i målningen och kollar på hockey-vm. Enda problemet är att försöka se teven, det står köksprodukter överallt i vardagsrummet. Sverige leder iaf mot Tjeckien, skönt.

Vet inte riktigt när vi blir klara men jag tror att det mesta av grovjobbet, dvs sätta upp hyllsystemen m.m., görs nu i helgen och så gör elektrikern sitt på tisdag. Cirkus en vecka med andra ord. En vecka av mikro- och snabbmat med andra ord!

Före- och efterbilder utlovas senare!

Vad tyckte du om detta inlägg?
  • Bra (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>