Tal till nationen

Kom precis hem från Chinateatern och Magnus Betnérs ”Tal till nationen”. Exakt så grymt som jag föreställde att det skulle vara, Magnus är ett unikum. Även om jag inte håller med honom till fullo i precis allt är det ändå ett under att han lyckas prata inför en sådan bred publik i alla dess åldrar. Extra roligt är att han är från västerort och nämner platser som Vällingby, Vinsta m.m.

Stressig dag i övrigt. Vi var två av fyra inom min grupp på kontoret. Min Key Account Manager ”Greven” (ja, han kallas så pga sitt adliga släktträd) var dessutom på kontoret och det genererade som vanligt ärenden av mer komplicerad karaktär. Jag gick en timma tidigare för att ta mig till Bromma Flygplats på den där intervjun jag nämnde. Det gick faktiskt ganska bra och jag skulle bli lite besviken om det inte renderade i något annat än dagens möte. Vi får se, jag återkommer.

Nu har jag dragit över säsong två av ”30 Rock” (grym serie, det bästa sedan Seinfeld!) till Iphonen, så nu kan jag gå och lägga mig och rycka två avsnitt innat jag somnar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.