Ont

På innebandyn igår fick jag mig en ordentlig åktur när jag i full fart trampade på en motståndarens klubba. Det slutade med att jag ramlade på axeln och for in i väggen. Trodde ett tag att såväl rev- som nyckelben var rökta men efter fem minuters vila kände jag mig kry, däremot har jag fortfarande riktigt ont i muskulaturen och det är tur att jag har kvar Citodon från blindtarmsoperationen.
Ganska kul med innebandy förresten, jag märkte efter ett års boende här i Hässelby Strand att det fanns en idrottshall i kyrkans lokaler – brukade höra ljud från basketbollar m.m. från deras källarfönster och en dag kollade jag in genom fönstren och såg några pensionärer idrotta av något slag. Efter nyår nu tog jag initiativet och mailade kyrkan och frågade om det fanns något sällskap som spelade innebandy där. Det gjorde det och nu har jag spelat med dem i tre veckor, roligt gäng och de flesta är jämnåriga så nivån är inspirerande.

Tisdag idag men det känns verkligen som måndag tack vare min semesterdag igår då det kändes som söndag. Alla på avdelningen hade bytt plats förutom jag och Annika, så det gjorde vi idag. Det roliga är att vi satt/sitter en meter ifrån varandra så det blir ingen större skillnad.

Är lite nervös inför morgondagen, ska på en intervju som jag tror betyder mycket för mig på sikt. Vågar inte säga alltför mycket nu innan det på något sätt är klart med något. Intervjun är hur som helst 16:30 ute vid Bromma Flygplats och 19:00 börjar föreställningen med Magnus Betnér (”Tal till nationen”) på Chinateatern, hoppas jag hinner!

Rakade håret idag. Vet inte riktigt varför, men framförallt för att jag själv tycker att det är snyggare så och man riskerar aldrig att ha en ”bad hair day” då det ser likadant ut varje dag.

Igår – efter bandyn – vågade jag mig på det samtal som jag våndats för hela helgen. Gick sådär, varför får man alltid tunghäfta? :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.