Pust

Puh, nu var den här natten till ända. 27-23 till Pittsburgh var väl ganska rättvist i slutändan, men Arizona kämpade väl och när de gjorde 23-20 med några minuter kvar struntade jag i att det var mitt i natten – jag jublade och gormade som om jag stod på Sofia Stå. Tyvärr till ingen nytt som sagt.

Vet inte vad jag har emot Pittsburgh som stad egentligen, men när jag tänker på staden så tänker jag på något gruvhål i klass med Kiruna. Lortigt, bonnigt, dysterst och så vidare. Då känns Arizona (Glendare/Phoenix, AZ) mycket sexigare.

Nu väntar sängen och några timmars träning imorgon. Även om jag lät bli ölen, chipsen och mycket av godisen fick jag i mig sjukt mycket onyttigt. Ganska lustigt när jag tänker på det, på min träningsdos alltså. För ganska precis en månad sedan var träning bland det tråkigaste jag visste och nu mår jag lite småilla om det gått minst en dag utan en rejäl portion av motion. Nyårslöften är inte av ondo alltså, det kan min våg skriva under som visar 4-5 kg mindre nu än för en månad sedan.

Sov gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.