Super Bowl XLIII

Om en knappt timma börjar sändningen från Super Bowl-sändningen på Viasat Sport. Har laddat upp med buffalo wings, chips, godis, läsk och öl. Lite halvtragiskt att sitta själv och svulla i sig allt medan 98 % av alla svenskar ligger och sover :)

Har tagit ledigt imorgon, skönt då vi ska flytta runt lite på avdelningen imorgon – men skönast är förstås den välbehövliga sovmorgonen efter nattens match. Framträdandet i halvtid ska vara Bruce Springsteen (förra året var det Tom Petty), det ska bli kul.

Let’s get ready to rumble! Let’s go Cardinals!

Vad tyckte du om detta inlägg?
  • Bra (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>