Konkret lördag

Äntligen kändes – precis som det här inläggets ämnesrad gör gällande – som att jag fick en lördag med lite konkret njutning. Det var en väldigt enkel sådan, vi var sex grabbar på Ballbreaker (den nyöppnade lokalen på Gärdet, inte den på Kungsholmen) som sedan slutade i fyra spelandes Fifa 09 hemma hos Sebbe. Ballbreaker-äventyret slutade som väntat; jag långt efter de andra även om jag den här gången delade sistaplatsen med Klaba. Såväl bowling som slå-längst-i-golf tillhör mina svagare grenar och tyvärr är inte den tredje grenen lerduve-skytte min mest framgångsrika gren heller. Men det är kul, att dricka bira och lattja med någon form av boll. Skitsamma om det går åt skogen, att göra det med polare som man kan snacka med allt om slår allt!

Vi drog sedan till Sebbe. Klas drog hem snabbt, han är väl mest toffel av oss alla. Berglund körde ett parti Betapet (ett slags Alfapet på nätet) och drog sedan hem. Under tiden körde jag, Sebbe, Andersson och Michel en Fifa-turnering på PlayStation. Jag kom trea, jag var nöjd. Så länge man inte kommer sist fungerar det. Är man hjälplöst sist är man hjälplöst lost på det – det var inte jag. Nu ska jag snart sova, det är en låååång dag och natt imorgon. Äntligen Super Bowl, som jag har längtat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.