Personligt rekord

Slog personligt rekord på stepmaskinen alldeles precis. Tidigare hade jag klarat 4500 steg 60 minuter, nu ikväll – med en alldeles galen vilja – klarade jag precis 5000 steg vilket motsvarar drygt 83 steg i minuten (eller 1,4 steg i sekunden om ni så vill). Det blir svårslaget för kommande pass.

Läste ett trevligt e-postmeddelande när jag kom till jobbet imorgon. ”Vi vill gå vidare med dig” skrev de gällande intervjun jag var på igår, kul! Givetvis är man nyfiken på vilket steg det är, ytterligare en gallring eller något konkret? Jag håller tummarna för det sistnämnda!

Förresten, högst internt inser jag, är det märkligt hur en utlånad kortlek kan få tankarna att flanera iväg…

Vad tyckte du om detta inlägg?
  • Bra (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>