Personligt rekord

Slog personligt rekord på stepmaskinen alldeles precis. Tidigare hade jag klarat 4500 steg 60 minuter, nu ikväll – med en alldeles galen vilja – klarade jag precis 5000 steg vilket motsvarar drygt 83 steg i minuten (eller 1,4 steg i sekunden om ni så vill). Det blir svårslaget för kommande pass.

Läste ett trevligt e-postmeddelande när jag kom till jobbet imorgon. ”Vi vill gå vidare med dig” skrev de gällande intervjun jag var på igår, kul! Givetvis är man nyfiken på vilket steg det är, ytterligare en gallring eller något konkret? Jag håller tummarna för det sistnämnda!

Förresten, högst internt inser jag, är det märkligt hur en utlånad kortlek kan få tankarna att flanera iväg…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.