Banana Jacks och Hilton Grand Vacations

Innan vi åkte ner mot södra Florida igen så besökte vi arkadhallen Banana Jacks som ligger på Regal Palms-resorten vi bodde på och åkte sedan in till Orlando och åt lunch (Jocke, jag och alla barn medan Åsa och Susann åkte till en outlet) på Hilton Grand Vacations Tuscany.

Banana Jacks är en typisk arkadhall där man för riktiga pengar köper credits som man spelar för. Beroende på hur bra man spelar så får man tillbaka vinstkuponger som man sedan växlar in mot leksaker och godis. Amanda tyckte det var skittråkigt tills just momentet kom att växla in till leksaker, då fick hon en tiara och lite krimskrams vilket gjorde hennes dag.

På Hiltons Grand Vacations Tuscany i Orlando har Jocke och Susann en ägandedel i ett hotellrum, och trots dåligt väder med mycket regn åkte vi dit (exkl. Åsa och Susann som sagt) och åt lunch i poolbaren.

 

Mot Banana Jacks!

  

Framme vid Banana Jacks.

  

Skeeball, klassiskt arkadspel.

  

Amanda tyckte det var för högljutt i arkadhallen.

  

Fin fontän på Hilton.

  

Amanda dricker chokladmjölk och inget annat.

  

Det regnade friskt så inga poolgäster i dag.

  

Amerkansk fotboll på tv.

  

Stor fin gran och liten (och lika fin) Amanda. Motljus deluxe.

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.