Regal Palms, Davenport

När vi letade efter ställe att bo på i Orlando så blev det lite slumpvist Regal Palms vi hyrde ett hus i. Det ligger i en närliggande stad som heter Davenport som tillhör Orlando storstadsområde. Vi fick ett radhus med fyra sovrum (vi är två familjer som reser tillsammans) för 100 dollar per natt, galet billigt tack vare att det är lågsäsong i Florida under den period vi reser i. Vi visste att det skulle finnas en pool på området, men att det skulle innefatta flera pooler, en ”lazy river” och en vattenrutschkana var en ren bonus och överraskning. Kan varmt rekommendera området om man vill ha ett familjevänligt område!

 

Välkomnande entré.

 
 

Precis till höger om bommen in till husen låg ”vårt” hus.

 
 

Bar vid poolen.

 
 

Barnen och Åsa vid poolen.

 
 

På väg hem från poolen.

 
 

Amanda med sin ”prinsessa-pose”.

 
  

Jag och Amanda i lazy river.

 
 

Framsidan av huset.

 
 

Vår Ford Transit med 15 säten!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.