New York, Vegas-style

Som New York-nörd är givetvis New York New York mitt favorithotell i Las Vegas. Hotellet lyckas med känslan av att man strosar runt mitt i ett Friends-avsnitt. Att det hänger en tavla på Lou Gehrig i entrén förstör inte mycket.

Dock är huvudattraktionen med hotellet deras bergochdalbana, som slingrar sig runt hotellets skyskrapor (inklusive kopior på Chrysler Building och Empire State Building) och numera heter The Roller Coaster istället för som tidigare Manhattan Express. Om man ska vara helt ärlig så är det inte en alltför skrämmande bana, som dessutom har ett rätt så passivt parti halvvägs igenom. Tjusningen är utsikten och känslan av att man åker runt mitt bland New Yorks skyline, så det är givetvis ett måste vid en Vegas-resa att åka banan! Jag saknade min radarpartner jag alltid åker de här turerna med, Åsas syster Anna, men en ung man från Los Angeles fick agera substitut.

En ”Beef Hot Dog” blev lunchen på hotellet, underbart god (efter att ha smakat halvtaskiga korvar i Phoenix på basebollmatchen)!

Tack till familjen Marescotti för upplevelsen på New York New York!

Hotellet utvändigt:

Utvändig dekor:

Entré till hotellet:

Invändigt promenadstråk:

Den gamla skylten till bergochdalsbanan:

Fina foton:

Varmkorv på New York-vis:

Borde veta vem han föreställer, men har inte en susning:

 

2 kommentarer

  1. Såå roligt att se och höra så mycket om er resa! Och Andreas, hoppas killen från LA var lika lugn och harmonisk som vi brukar vara innan det drar iväg!! Längtar tills nästa gång vi kan åka tillsammans! ; )

  2. Han var jättesnäll och trevlig, men givetvis nådde han inte upp till det speciella du och jag har ;) Och jag övervägde inte ens att köpa fotot med han och mig avbildade :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.