Resa

Jocke 40 år

10 oktober 2012

Taggar:, , ,

Vi firade av Jocke på restaurangen Slices of Vegas på hotellet Mandalay Bay. Restaurangen hade han valt ut själv och vi fick ett eget stort rum för sällskapet. Vi hade så mycket plats att våra barn till och med kunde leka intill borden när vi vuxna åt.

Hela sällskapet:
Åsa:
Jag och Janne:

Födelsedagsbarnet:

 

Amanda leker:

 

Efterrätt, chokladtårta:

 

0,8 liter Bud Light:

 

0 likes

Author

Andreas

Comments (3)

 • oktober 10, 2012 by Anna

  Anna

  Måste bara säga att min syster är så fin, grymt snygg klänning också! Puss på er

 • oktober 10, 2012 by Andreas

  Andreas

  Ja, världens snyggaste!

  När jag var på Wal-Mart kom det fram en gammal gubbe och sa ”Wow, he’s something extra!” om Amanda varav jag rättade honom och sa att det var min dotter. Han tog på sig glasögonen och sa typ ”Oh yes, she’s gonna be a super model. I bet her mom is very beautiful!”. Det är hon onekligen!

 • oktober 15, 2012 by Åsa

  Åsa

  Era skojjare! Vad snälla ni är mina bästisar, puss

Your email address will not be published.