Jocke 40 år

Vi firade av Jocke på restaurangen Slices of Vegas på hotellet Mandalay Bay. Restaurangen hade han valt ut själv och vi fick ett eget stort rum för sällskapet. Vi hade så mycket plats att våra barn till och med kunde leka intill borden när vi vuxna åt.

Hela sällskapet:
Åsa:
Jag och Janne:

Födelsedagsbarnet:

 

Amanda leker:

 

Efterrätt, chokladtårta:

 

0,8 liter Bud Light:

 

3 kommentarer

  1. Måste bara säga att min syster är så fin, grymt snygg klänning också! Puss på er

  2. Ja, världens snyggaste!

    När jag var på Wal-Mart kom det fram en gammal gubbe och sa ”Wow, he’s something extra!” om Amanda varav jag rättade honom och sa att det var min dotter. Han tog på sig glasögonen och sa typ ”Oh yes, she’s gonna be a super model. I bet her mom is very beautiful!”. Det är hon onekligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.