CSI: The Experience

Fina Nazanin (tack Naza!) skickade oss till CSI: The Experience på världens näst största hotell i rum räknat; MGM Grand. Tyvärr fick man inte ta några foton från upplevelsen så vi har bara ett utifrån, men däremot fick vi en fin upplevelse innanför väggarna. Vi blev tilldelade ett fall där vi skulle undersöka ett dödsfall där någon kört i en bil i ett hus, kört på en person i huset och sedan placerat denne i förarsätet på bilen. Vi fick väldigt ledande ledtrådar och man måste vara kraftigt intelligensbefriad om man pekar ut fel person på slutet, men vi fick i alla fall en stor inblick i hur de riktiga kriminalteknikerna jobbar med fall och vilka uteslutningsförmågor de har.

Rekommenderas om du har det minsta intresset för CSI och förstås befinner dig i Vegas – vi hade kul!

Åsa framför MGM's guldprydda lejonstaty i lobbyn:

Åsa framför ingången till upplevelsen:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.