ATV och Valley of Fire

En av de aktiviteter jag såg fram mot mest var att få köra ATV (fyrhjuling) i öknen i Las Vegas omnejd. Igår (klockan är 4:00 nu då Amandas dygnsrytm är fortfarande något ur slag) bar det iväg för mig, Jocke och Janne mot Overton, Nevada, för denna tur. Vi plockades upp av shuttle vid hotellet Stratosphere och åkte cirka 1h norrut.

Efter en kort men noggrann säkerhetsgenomgång åkte vi åtta deltagare iväg på den slinga som skulle ta på ett ungefär 2h med ett kortare stopp halvvägs. Det var en slingrig, guppig och mycket rolig tur. På ett par ställen fick vi lägga full gas och komma upp i cirka 25-30 mph, men mestadels var det en teknisk bana som krävde bra fokus. När turen var klar bjöds vi på en typisk amerikansk picknick – en Subway-smörgås.

Sjukt kul och rekommenderas verkligen om man befinner sig i Vegas och vill ha en upplevelse!

Stort tack till bästa Sebastian och Veronika som gav mig upplevelsen i bröllopspresent!

 
 
 
 

Efter turen begav vi oss till Valley of Fire State Park, en 17000 hektar stor park med sina karaktäriserade röda berg.

 
 
 

Väl hemma var det dags för att söka upp områdets pool!

 

 

2 kommentarer

  1. Så lite så. :) Kul att höra att utflykten verkade vara så pass häftig som den lät som på förhand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.