Avslappnad dag

Jetlagg, detta sköna fenomen. Vår dotter Amanda hade förstås dag inställd på mat-och-sov-klockan när vi andra försökt kalibrera och forcera fram en naturlig natt. Jag och Åsa körde skift och sov vardera cirka 4h. Jocke och Janne sov inte så mycket mer.

Vi missade vår leverans från Vons (tänk ”Linas matkasse” men kraftigt amerikanserat) igår på grund av förseningarna hos biluthyrningen, men den kom i förmiddags så nu är kyl och skafferi välfyllda!

Vi hann med Wal-Mart några timmar tidigare (se tidigare inlägg) och åt en frukost på McDonalds. En kaffe i storlek medium är 0,4l. Dvs som en ”stor stark”, sjukt.

Till lunch blev det en av Jockes favoritrestauranger – Olive Garden. En amerikansk-italiensk kedja välkända för sin Pasta Alfredo och sina breadsticks.

Vi bestämde oss lite spontant att bege oss till Strippen, egentligen utan mål. Vi parkerade vid Flamingo och besökte ett par av hotellen i närheten, shoppade på Miracle Mile Shops i Planet Hollywood och fyndade på Ross – som närmast kan liknas vid ett slags Galne Gunnar, om ni kommer ihåg den svenska kedjan som kom över partier med fabrikationsfel och sålde dem billigt. Planen var att ta oss till New York New York men vi kom aldrig så långt, värmen (cirka 35 grader) knäckte oss. Dessutom är Las Vegas som mest befolkat under helgerna, så vi sparar många aktiviteter och mål på strippen till vardagar istället. Diverse foton från dagens lilla utflykt:

Skönt med skugga.

Förfriskningar, lycka att hitta en burk Mtn Dew på 0,7 liter!

USA's dyraste privatbyggda fastighetskomplex – CityCenter.

Åsa utanför Paris

 

2 kommentarer

  1. Jäklar av surt…. inte ett dugg ledsen över att vi inte kunde följa med.:-(
    Ser najs ut!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.