Körkortsutbildning, dag tre

Jag har nu i två dygn befunnit mig i Falun på min intensivutbildning som förhoppningsvis resulterar i ett körkort. Hittills har jag kört fyra 80-minuterspass i bil och suttit ett flertal timmar i datorsalen och avklarat tre av sju teoriövningar. Det flyter med andra ord på rätt så bra och jag känner av framstegen i körningen trots att jag inte har gjort speciellt många pass ännu, åt andra sidan så har väl inte övningarna varit de svåraste heller; start i backe, backa runt ett hörn, vända bilen på liten yta och liknande moment.

Vi (jag och Michel) bor i en liten stuga i centrala Falun tillsammans med två andra, Alex och Axel. Jag tar alltid fel på dem. I stugan intill bor två tjejer, de ser vi inte så mycket av.

Falun är en skön stad, även om det är lite kallt (och jag har bara med mig vårkläder). Invånarna pratar roligt, alla låter som min kollega Helene som är från Dalarna.

Nu blir det en ”power-nap”, vi ska på teoriklass klockan 17 och jag är lite trött. See you!

2 kommentarer

  1. Såklart alla låter roliga, men var det inte du som inte tyckte om att köra?

  2. Det är lite roligt när man kommer in i det, men inte direkt det roligaste man kan göra :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.