Uppehållet över

Blev ett litet uppehåll här. Jag hade en förkylning på gång som inte riktigt ville blomma ut eller försvinna. Tyvärr vann det förstnämnda efter en massage (som aktiverar underliggande förkylningar etc) och en kul festkväll med jobbet på Golden Hits för drygt en vecka sedan. Framförallt fick jag grymt ont i halsen som svällde upp, måste ha varit en lättare halsfluss eller liknande då jag fick någon grads feber också. Tyvärr är ju återfallen med halsfluss ganska vanliga inom 1-2 veckor så jag håller tummarna att mitt immunförsvar vinner!

Var knappt ute något i veckan av ovanstående anledning, men en av få gånger jag var tvungen att bege mig till Hemköp för diverse inköp så fick en förbipasserande bil punktering precis intill mig – blev rejält skraj! Aldrig hört en bil få punktering tidigare, låter bra mycket högre än vad först tror. När jag gick tillbaka på hemvägen luktade det bränt gummi, usch.

Vad har hänt i övrigt? Inte så mycket känns det som men det har det väl antagligen. I förrgår var Åsas kompis Anna med tillhörande pojkvän Marcus här på middag. Det var trevligt. Idag var Åsas föräldrar och farmor över och fikade, tanken var att även mina föräldrar skulle vara med men de låg hemma i någon magsjuka så de fick/ville inte komma.

Nu har vi kommit så långt i planeringen av renoveringen av köket att det snart bara finns att börja göra det. Idag satt vi framför Prisjakt och kollade in kylskåp och diskmaskiner. Jag vill inte ha ett vitt kylskåp, det känns så 90-tal. Har sett ett svart jag vill ha men köket i övrigt kommer nog att bli vitt (och övriga vitvaror blir i rostfritt) så det känns dumt att blanda in fler färger. Om nu svart är en färg vill säga, det är mitt ess i rockärmen när vi argumenterar.

Stressig vecka som kommer nu, på jobbet har vi fakturering på torsdagkväll vilket innebär att allt som ska vara rätt i systemen måste vara rätt innan hemgång på torsdag. Det som inte är rätt kommer tillbaka i form av ett telefonsamtal från kund.

En kommentar

  1. Tack själv, det var en trevlig kväll! :)
    Grattis på födelsedagen!! Jag fick smaka på tårtan idag, den var smarrig :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.