Okategoriserade

Djurgården-Luleå

12 februari 2009

Hemma efter att ha varit på DIF-Luleå i hockey. Den här gången var jag dock ingen vanlig åskådare, jag var statistikoperatör. Det är det den intervjun handlade om som jag nämnde för några dagar sedan. Jag för statistik över speciella händelser och idag – första gången – förde jag statistik över skotten i matchen. Hur många, vart de träffar, vart de skjuts ifrån och ifrån vem. De matas sedan in i en dator som i sin tur förser Hockeyligan och Sportbladet med informationen. Riktigt rörigt stundtals men otroligt kul! 5-2 dessutom, alldeles glimrande. Och – inte minst – fick jag kliva in i innanmätet och beträda DIF’s omklädningsrum, kan det bli större?!

Imorgon är det full fart, veckan på kontoret ska knytas ihop och avdelningens backlogg ska sammanfattas. Vi hoppas på noll förstås. På kvällen bär det av till Golden Hits med mat och show, har fortfarande inte strukit skjortan jag ska ha. Det får bli imorgon bitti!

0 likes

Author

Andreas

Comments (4)

 • februari 14, 2009 by Åsagåsa

  Åsagåsa

  Ja skjortan blev ju struken till slut iaf ;) Jag ska bli bättre på det där, det är ju ett evighetsprojekt att stryka en skjorta. När en del är fin blir en annan skrynklig :(
  Grattis till jobbet älskling, verkligen kul att du fick det!

 • februari 15, 2009 by Liza

  Liza

  Men oj! Vilken öerraskning att du gjort om din sida till en blogg. Jag som trodde hela projektet hade självdött. Ska bli trevligt att läsa, och grattis förresten till nya jobbet! =)
  Kram!

 • mars 27, 2009 by DIF_Robban

  DIF_Robban

  Tjena,

  Arbetar du för Djurgårdens räkning med att vara statistikoperatör, och gör det därmed ideellt. Eller är du anställd av Dream Team?

 • mars 27, 2009 by Andreas

  Andreas

  Hej Robban. Det är en timanställning via Dream Team.

Your email address will not be published.