Djurgården-Luleå

Hemma efter att ha varit på DIF-Luleå i hockey. Den här gången var jag dock ingen vanlig åskådare, jag var statistikoperatör. Det är det den intervjun handlade om som jag nämnde för några dagar sedan. Jag för statistik över speciella händelser och idag – första gången – förde jag statistik över skotten i matchen. Hur många, vart de träffar, vart de skjuts ifrån och ifrån vem. De matas sedan in i en dator som i sin tur förser Hockeyligan och Sportbladet med informationen. Riktigt rörigt stundtals men otroligt kul! 5-2 dessutom, alldeles glimrande. Och – inte minst – fick jag kliva in i innanmätet och beträda DIF’s omklädningsrum, kan det bli större?!

Imorgon är det full fart, veckan på kontoret ska knytas ihop och avdelningens backlogg ska sammanfattas. Vi hoppas på noll förstås. På kvällen bär det av till Golden Hits med mat och show, har fortfarande inte strukit skjortan jag ska ha. Det får bli imorgon bitti!

4 kommentarer

  1. Ja skjortan blev ju struken till slut iaf ;) Jag ska bli bättre på det där, det är ju ett evighetsprojekt att stryka en skjorta. När en del är fin blir en annan skrynklig :(
    Grattis till jobbet älskling, verkligen kul att du fick det!

  2. Men oj! Vilken öerraskning att du gjort om din sida till en blogg. Jag som trodde hela projektet hade självdött. Ska bli trevligt att läsa, och grattis förresten till nya jobbet! =)
    Kram!

  3. Tjena,

    Arbetar du för Djurgårdens räkning med att vara statistikoperatör, och gör det därmed ideellt. Eller är du anställd av Dream Team?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.