Star Wars VOID

I Disney Springs gick vi på Star Wars VOID som är ett virtual reality-äventyr i Star Wars-tema.

Man gick in, registrerade sig på en dator, fick ett armband och fick se en introduktionsfilm. Sedan lotsades man in i ett rum där man fick ta på sig VR-headsetet och en ryggsäck (som innehöll datorn som drev VR-headsetet) och fick lite mer instruktioner. Efter det började äventyret som gick ut på att man på riktigt gick runt i tomma run, men som i VR-headsetet klätts på med grafik och animationer så det kändes som att man var med i en Star Wars-miljö. Även lukt och värme/kyla projicerades i de olika rummen, exempelvis klev vi över lava och där var det väldigt varmt. I ett av rummen fick vi lasergevär, och till de använde vi för att skjuta Stormtroopers med.

Cool upplevelse!

Entré
Gift shop
Arga stromtroopers som precis ska få spö!
Armbanden vi hade på oss
Hjältarna som räddade galaxen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.