Resa

Key Largo, Florida Keys

31 december 2015

Jag, Jocke och Tamas åkte till Key Largo – den första ön man kommer till när man tar broarna söderut på Florida Keys. Vi åkte till naturparken John Pennekamp Coral Reef State Park som är en oas för dykare, kanotister och naturälskare. Vi gick en promenad i skogen, besökte visitors center som hade några akvarium och gick lite längs vattnet. Efter det åkte vi till restaurangen Point House som låg i en liten lokal marina, och vi kändes som de enda turisterna. Genuint!

 

På bron över till Florida Keys

  
    
    
    

 
  

  

  
  

Floridas stolhet Miami Dolphins spelade match på teven

  

1 likes

Author

Andreas

Related Posts

Resa

Huset

12 oktober 2012 0 2

Resa

Sawgrass Mills

29 december 2015 0 0

Resa

Porsche

10 oktober 2012 0 0

Your email address will not be published.