Arizona Diamondbacks – Colorado Rockies

Huvudanledningen till Phoenix-besöket var den näst sista matchen för säsongen mellan Phoenix storhet Arizona Diamondbacks mot Colorado Rockies. Båda lagen hade redan missat det stundande slutspelet med råge, Diamondbacks är 13 segrar ifrån ledaren i gruppen och Rockies hela 31 segrar bakom. Det märktes av på såväl publiksiffra som stämning på läktaren, åtminstone initialt.

Arenan, Chase Field, var uppskattningsvis till 50 % full och de som hade kommit för att kolla på matchen satt mest och åt och småpratade med varandra. Svårt att förklara, men det är en mysig och avslappnad stämning som jag faktiskt uppskattar. Matchen i sig var till en början lite småtråkig och poängfattig, men mot slutet började poängen trilla in och lagen bytte ledning några gånger. I sista inningen går Diamonbacks på knäna och är en strike från att förlora då man tagit en run färre än Rockies. Gerardo Parra lyckas dock komma ut på bas och på den nästföljande pitchen slår Aaron Hill in en homerun som ger Diamondbacks segern, ett perfekt orkestrerat slut och hela arenan befinner sig i ett eufori!

Stort tack till fina Jesper och Caroline som gav oss två fantastiska biljetter i bröllopspresent!

Chase Field exteriört:

Amanda hittar en fin sten att sitta på:
Inne på arenan:

Nationalsång:

Tre NFL-stjärnor kastar den traditionsenliga första pitchen:

Dbacks-stjärnan Jason Kubel får nästan bollen på sig:

Tyvärr inte fullsatt:

Vi hade dock grymma platser:

Dbacks win:

Glada Dbacks-supportrar:

Efter segern:

Resultat:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.