Flyg Stockholm – London – Las Vegas

13:00 Vi får äntligen lyfta, cirka 30 minuter försenade. AC'n var trasig och även om det är 2,5h flygtid till London så kände man snabbt att det skulle bli en obehaglig resa utan lite kyla i kabinen. Varmt! Bredvid oss sitter en indisk kille av större modell. Samma längd men omkretsen är något större.

16:00 Indiern hette något på S och jobbade som QA på Ongame, bara ett stenkast ifrån det kontor jag själv jobbar på. Han skulle på konferens i Los Angeles och var avundsjuk på vår Vegas-resa då han var biten av poker. Nu sitter vi hur som helst på restaurangen Giraffe på Heathrow och äter olika måltider. Janne drog en burgare, Jocke en enchilada, Åsa en banana split och jag en mexikansk frukost (tortillabröd med olika smakrika tillbehör). Säkerhetskontrollen gick finfint. Mot nästa flight!

20:20 Vi har precis nattat Amanda och det ser ut som att hon kommer att sova, trots kabinens volym och belysningen som fortfarande är på. Flygresans måltid är uppäten, jag tog en pasta och Åsa en kycklingrätt. Värdinnorna kommer med Diet Coke när man minst anar det, älskar långa flygningar! Apropå Amanda så bokade vi tidigt en COT (osäker på vad det rätta ordet är), men det är i hennes fall – i och med att hon är så pass gammal – en slags babysitter som hon sitter/ligger i framför oss. Guld nu när hon ska sova!

23:00 Vilket misstag att välja The Hunger Games på video on demand-tjänsten, kass film! Förstår inte hur den kan vara så bejublad, en bekostad B-film i mina ögon. Nu flyger vi över Kanada, snart förbi Quebec.

02:45 Slumrat ett par timmar, jag är inte bra på att sova på flyg. Vi flyger över Rocky Mountains, tyvärr för molnigt för att kunna se något – annars är det en favorit att titta ut över just de här bergen. Beräknad tid till Vegas är nu 1h, vi närmar oss! Amanda har sovit på bra nu, men vi är lite oroliga för den kommande natten då det är natt för henne just i detta nu och hon sover efter det. När vi landar är det cirka 18:45 lokal tid.

21:00 Nu har vi landat, gått igenom säkerhetskontrollen som var ovanligt frågvisa och stått i den segaste av köer till biluthyrningen. Det är inte bara i Göteborg man heter Glenn, vår dito har nog i sin ögon världens tråkigaste jobb – som biluthyrningsadministratör – som inte blir bättre av att vi konsekvent säger nej till tilläggsförsäkringar mot punkteringar för $5 per dag. Hur som helst har vi två bilar och befinner oss i huset som utvärderas i en kommande post. Sleep well!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.