Las Vegas, snart dags!

Om ganska precis 36h lämnar vi Stockholm för Las Vegas med en kort mellanlandning i London. Vet inte varför jag över huvud taget tar upp mellanlandningen, för det är ju bara ett ointressant flygplansbyte egentligen. Samtidigt är det där vi kommer att få behöva besvara de sköna frågorna om vi har packat våra väskor själva och om vi har onda avsikter med vår inresa till U, S and A (förlåt, jag har sett för mycket på Borat).

I två veckor ganska precis kommer vi att befinna oss i Nevadas största stad (dock inte huvudsäte för staten, det är Carson City) och det är vårt tredje Las Vegas-besök. Tidigare gånger har vi bott på hotellen Stratosphere och Monte Carlo, men den här gången har vi hyrt ett stort hus av några svenska killar. Det blir onekligen en annan känsla kan jag tänka mig.

För övrigt första gången Amanda ska flyga, blott nio månader gammal. Nu finns det betydligt yngre bebisar som har flugit, men det känns speciellt och spännande att se hennes reaktion.

Dags att sova, imorgon ska packas och shoppas!

En kommentar

  1. Jag vågar lova att det är er livs resa ni ska iväg på, om inte annat upplevelsemässigt. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.