Jeter och Rivera visade vägen

Natten mot idag spelades den populära All Star-matchen i Major League Baseball. De bästa spelarna i vardera liga (American League och National League som tillsammans bildar MLB) möter varandra i en match som avgör vilket lag i World Series (slutspelets finalserie) som får fyra hemmamatcher mot förlorarnas tre.

New York Yankees lirar i American League gläds jag förstås åt vinsten för AL men även extra mycket att Yankees-spelarna Derek Jeter och Mariano Rivera hade framträdande roller. Jeter sprang in två runs i 4-3-segern och Rivera stod för den viktiga save’en i sista inningen.

Let’s go Yankees!

2 kommentarer

  1. Hejsan!

    Vad kul att se en till som har intresse av baseboll. Inte bara min son alltså. Det är ju inte så vanligt här i Sverige.

    Kram på dig

  2. Hej Mia!

    Baseball (jag har svårt för att skriva det försvenskade ”baseboll”, förlåt!) är i Sverige en underskattad sport som har mycket mer dynamik än vad man först tror, hoppas att fler i Sverige faller tycke för sporten i framtiden. Hoppas det går bra för din son och jag gissar på att han kommer att vara fastklistrad på bänkraderna på Örvallen när VM bär av i september? :)

    Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.