Jeter och Rivera visade vägen

Natten mot idag spelades den populära All Star-matchen i Major League Baseball. De bästa spelarna i vardera liga (American League och National League som tillsammans bildar MLB) möter varandra i en match som avgör vilket lag i World Series (slutspelets finalserie) som får fyra hemmamatcher mot förlorarnas tre.

New York Yankees lirar i American League gläds jag förstås åt vinsten för AL men även extra mycket att Yankees-spelarna Derek Jeter och Mariano Rivera hade framträdande roller. Jeter sprang in två runs i 4-3-segern och Rivera stod för den viktiga save’en i sista inningen.

Let’s go Yankees!

Vad tyckte du om detta inlägg?
 • Bra (0)

2 Comments

 1. Hejsan!

  Vad kul att se en till som har intresse av baseboll. Inte bara min son alltså. Det är ju inte så vanligt här i Sverige.

  Kram på dig

 2. Hej Mia!

  Baseball (jag har svårt för att skriva det försvenskade ”baseboll”, förlåt!) är i Sverige en underskattad sport som har mycket mer dynamik än vad man först tror, hoppas att fler i Sverige faller tycke för sporten i framtiden. Hoppas det går bra för din son och jag gissar på att han kommer att vara fastklistrad på bänkraderna på Örvallen när VM bär av i september? :)

  Ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>