Sport

Jeter och Rivera visade vägen

15 juli 2009

Taggar:

Natten mot idag spelades den populära All Star-matchen i Major League Baseball. De bästa spelarna i vardera liga (American League och National League som tillsammans bildar MLB) möter varandra i en match som avgör vilket lag i World Series (slutspelets finalserie) som får fyra hemmamatcher mot förlorarnas tre.

New York Yankees lirar i American League gläds jag förstås åt vinsten för AL men även extra mycket att Yankees-spelarna Derek Jeter och Mariano Rivera hade framträdande roller. Jeter sprang in två runs i 4-3-segern och Rivera stod för den viktiga save’en i sista inningen.

Let’s go Yankees!

0 likes

Author

Andreas

Related Posts

Sport

Pust

02 februari 2009 0 0

Sport

Huliganism

25 augusti 2011 0 0

Sport

Grym match!

31 december 2010 0 0

Comments (2)

 • juli 16, 2009 by Mia

  Mia

  Hejsan!

  Vad kul att se en till som har intresse av baseboll. Inte bara min son alltså. Det är ju inte så vanligt här i Sverige.

  Kram på dig

 • juli 16, 2009 by Andreas

  Andreas

  Hej Mia!

  Baseball (jag har svårt för att skriva det försvenskade ”baseboll”, förlåt!) är i Sverige en underskattad sport som har mycket mer dynamik än vad man först tror, hoppas att fler i Sverige faller tycke för sporten i framtiden. Hoppas det går bra för din son och jag gissar på att han kommer att vara fastklistrad på bänkraderna på Örvallen när VM bär av i september? :)

  Ha det gott!

Your email address will not be published.