Karin 30 år!

Jag och Åsa var på Karins 30-årsfest i Abrahamsberg i lördags. Temat var maskeradbal och det ryktades på förhand vara vals på schemat. I efterhand blev det inte så mycket av den varan, tur var väl det med tanke på ens kunskaper i ämnet. Vi hade grymt trevligt och jag ger all min cred åt Mich som fullföljde sina planer att ta maskeraden ett steg längre i form av självaste Darth Vader! När jag kikar på bilderna nu i efterhand så måste jag nästan ge utmärkelsen till festens vackraste till värdinnan Karin herself, tjusig värre!

Foton från festligheterna:

Vad tyckte du om detta inlägg?
  • Bra (0)

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>