Äntligen hemma

Kom nyligen hem från jobbet, en lång dag idag. Sitter och reder upp det sista inför faktureringen på jobbet och när det är stora konton blir jag sjukt pedantiskt. Det var bara jag och vår nya inköpschef kvar, han slängde dock in handduken någon timma tidigare än vad jag gjorde. Det var lite lustigt, det var så uppenbart att det bara var vi kvar i lokalen och när han gick så tog han vägen förbi mitt skrivbord. Ett ömsesidigt ”hej då” är ett scenario som brukar vara mer regel än undantag i sådana lägen, men han dissade mig rakt upp och ner och sa ingenting…

I förrgår fyllde jag år, hurra! Av Åsa fick jag två fina New York Yankees-tröjor, nya hörlurar till min iPhone och en ny hantel sedan tidigare. På jobbet åt vi en slags brownietårta, gott!

Igår var det Djurgården-Skellefteå på Hovet. Jag satt återigen på pressläktaren och den här gången var min uppgift att räkna tekningar och utvisningar. Det gick bra, däremot var resultatet 2-2 förödande för Djurgården, säsongen är i princip över även om vi både har chans på slutspel och en överhängande risk för kvalserien.

Missade Champions League både igår och idag :/

Edit: Hur kunde jag glömma?! New York Yankees vann den första matchen för säsongen idag! Dock bara en försäsongsmatch, men skönt för Alex Rodriguez att sätta en home run efter alla skriverier inför matchen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.