Bakis

Hela dagen har varit en enda stor kamp att övervinna bakfyllan, det blev lite väl mycket öl och vin igår på Michels 30-årsfest. Nu – lagom till att jag ska sova – så tror jag att jag äntligen står som segrare!

Michel fick ett enklare mixerbord som man kopplar till datorn, ska bli kul och fråga honom om några veckor vad han tyckte om det. Han har ju ett gediget intresse för trance och har nämnt att han skulle vilja prova på att mixa musik.

Det roligaste på festen var att det stod ett pingisbord i festlokalen, vi spelade rundpingis mestadels av tiden. Tro mig, efter fem-sex öl och lika många glas vin så får rundpingis en helt annan dimension av svårighetsgrad!

På vägen hem med tunnelbanan munhöggs jag med två män som satte sig med sina hundar i den hundfria delen av tunnelbanevagnen. Usch, vilken disrespekt för de som är allergiska! Som jag, fast det är jag inte. Jag är bara hundrädd, men hur ska de kunna veta det?

2 comments

  1. Men Andreas då, hundar som är så snälla! (eller oftast iaf) =)
    Du måste vänja dig för nu har jag och Markus skaffat hund men hon kommer inte förrän om typ 4 veckor. Vi har pratat om att bjuda hem er så det kanske vi får göra innan dess då :p

  2. De flesta hundar är nog snälla, men de ser alla så elaka ut :( Er blir nog snäll – lova dock att sitta i rätt del av tunnelbanan bara ;)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *